"LIMITED EDITION" MINYAK ZAITUN FIRST HARVEST DARI PALESTINE!

NEW ARRIVAL

"FIRST HARVEST"

PREMIUM ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

The Best, Freshest, Tastiest & Highly Nutritious

KAJIAN SAINS TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA MINYAK ZAITUN MAMPU UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH KESIHATAN

Slide Kanan Untuk Lihat Lebih Banyak Info Tentang Kesihatan

Selama bertahun-tahun, diet Mediterranean telah disebut-sebut sebagai menyihatkan jantung. Berasaskan tumbuhan, penuh dengan bijirin penuh, kekacang, sayur-sayuran, dan minyak zaitun, diet adalah berdasarkan tabiat pemakanan mereka yang tinggal berhampiran Laut Mediterranean.

Asas kepada diet adalah penggunaan minyak zaitun. Pakar mengatakan bahawa menggunakan minyak zaitun, lemak tak tepu tunggal, adalah lebih sihat daripada mengambil lemak haiwan, dan ia boleh membantu mengurangkan keradangan dan penyakit jantung. “Lemak tak jenuh tunggal adalah lebih sihat daripada lemak tepu dan trans, seperti minyak kelapa dan mentega,” kata Dr Michelle Pearlman, pakar pemakanan doktor dan penolong profesor di Bahagian Kesihatan Pencernaan dan Penyakit Hati di Sekolah Perubatan Miller.

KELEBIHAN MINYAK ZAITUN "FIRST HARVEST" ALARD

PALESTINE : THE HOME OF THE ANCIENT OLIVE TREE

Palestine, Tanah Yang Di Berkati, Bumi Para Ambiya Adalah Tempat Asal Allah SWT Menurunkan Pohon Zaitun Ke Dunia.

Sebagai Bukti, Sepohon Pokok Zaitun Tertua Di Dunia Yang Berusia Lebih 5500 Tahun Kini Masih Hidup Dan Menghasilkan Buah Zaitun Pada Setiap Musim Di Palestine.

FIRST HARVEST : TUAIAN HARI PERTAMA
2022 / 2023 OLIVE HARVEST.

Minyak Zaitun Premium Organic Extra Virgin Olive Oil Dari Palestine.
Yang Pertama Di Dunia Kini Di Malaysia.

Minyak Zaitun FIRST HARVEST mengandungi 25 jenis Khasiat Polyphenols, Antioksidan, Vitamin dan Mineral yang jauh Lebih Tinggi kerana dipengaruhi oleh pelbagai faktor yang disebutkan dibawah ini.

Minyak Zaitun Palestine “FIRST HARVEST” Ini Adalah Dari Buah Zaitun Yang Dituai Pada Hari Pertama Musim Tuaian Buah Zaitun (Olive Harvest 2022/2023).

Ianya Adalah Minyak Zaitun Premium Organik Extra Virgin Hasil Proses Perahan Pertama (First Cold Pressed) Menggunakan Mesin Berteknologi Moden Dan Terkini Bagi Mengekalkan Kandungan Khasiat Minyak Zaitun.

Minyak Zaitun Ini Mendapat Pengiktirafan Organik : EU ORGANIC Dan JAS ORGANIC (JAPANESE AGRICULTURE STANDARD).

JAS ORGANIC (JAPANESE AGRICULTURAL STANDARD) Merupakan Sebuah Badan Pengiktirafan Organic Terbaik Di Dunia. Dengan Pengiktirafan Ini, Minyak Zaitun Alard Palestine Kini Dijual Di Lebih 30 Buah Negara Di Seluruh Dunia Termasuk Negara Barat, Timur Tengah Dan Rantau Asia Termasuk Australia.

Minyak Zaitun Ini Adalah Hasil Dari Pilihan Buah Zaitun Hijau Terbaik Yang Di Petik Setiap Biji Dengan Tangan Serta Di Proses Pada Hari Yang Sama Bagi Mendapatkan Minyak Zaitun Dengan Kandungan Khasiat Yang Jauh Lebih Tinggi.

Kajian Pakar Telah Menunjukkan Bahawa Buah Yang Dipetik Dengan Tangan Akan Mengekalkan Kandungan Khasiat 100% Kerana Buah Zaitun Tersebut Tidak Akan Rosak Dan Teroksida.

Minyak Zaitun First Harvest Premium Organic Extra Virgin Ini Adalah Hasil Tuaian Buah Dari Pokok Zaitun Asli Di Palestine Jenis Nabali, Roomy Dan Souri Yang Telah Ditanam Sejak Ratusan Malahan Ribuan Tahun Lalu.

Ini Adalah 3 Jenis Pokok Zaitun Asli Di Palestine Yang Telah Sedia Ada Di Palestine Sejak Zaman Berzaman. Palestine Adalah Tempat Asal Pokok Zaitun Dan Di Sinilah Tempat Lahir Pokok Zaitun Di Dunia.

Keenakkan Rasa Minyak Zaitun Yang Tersendiri Ini Menjadi Kegemaran Peminat Minyak Zaitun Terutamanya Dari Negara Timur Tengah Seperti Arab Saudi, Qatar, UAE, Kuwait Dan Banyak Lagi.

Buah Dari Pokok Zaitun Tua Yang Melebihi 500 Tahun Di Palestine Ini Mengandungi Pelbagai Khasiat Antioksidan, Vitamin & Mineral Yang Jauh Lebih Tinggi Berbanding Dari Pokok Zaitun Muda Di Ladang Ladang Zaitun Dari Negara Lain.

Ini Terbukti Dari Beberapa Kajian Sains Yang Telah Dilakukan Oleh Pihak Kerajaan Palestine Serta Penyelidik Bebas Dari Badan Yang Diiktiraf. Kelebihan Usia Pokok Zaitun Yang Lebih Tua Di Palestine Ini Menjadi Daya Penarik Utama Para Pengguna Minyak Zaitun Di Seluruh Dunia.

Minyak Zaitun Ini Adalah Hasil Dari Ladang Ladang Di Kawasan Tanah Tinggi Sekitar Nablus, Tebing Barat Palestine Yang Di Milikki Oleh Lebih 2000 Keluarga Palestine.
Kajian Sains Menunjukkan Bahawa Pokok Zaitun Dikawasan Tanah Tinggi Akan Menghasilkan Buah Zaitun Dengan Khasiat Antioksidan, Vitamin Dan Mineral Yang Jauh Lebih Tinggi Berbanding Dengan Pokok Zaitun Di Kawasan Tanah Rendah Dan Lembah.

Inilah Diantara Kelebihan Utama Minyak Zaitun Berkualiti Tinggi Dari Bumi Palestine.

Syarikat Pengeluar Alard Palestinian Agri Products Di Nablus, Tebing Barat Palestine Memiliki Pengiktirafan ISO – 22000, FAIRTRADE & HALAL PALESTINE.

Pengiktirafan Ini Membuktikan Bahawa Produk Minyak Zaitun Yang Dihasilkan Ini Adalah Berkualiti Tinggi Serta Mematuhi Standard Dan Piawaian Yang Telah Ditetapkan.

Para Pengguna Dari Lebih 30 Buah Negara Di Seluruh Dunia Mempunyai Keyakinan Yang Tinggi Bagi Produk Minyak Zaitun Alard Palestine Yang Dihasilkan Di Kilang Berteknologi Tinggi Di Bumi Palestine Ini.

Syarikat Pengeluar, Alard Palestinian Agri Products Memastikan Bahawa Setiap Botol Produk Minyak Zaitun Ini Datang Dari Hasil Proses Menggunakan Mesin Berteknologi Tinggi, Cara Yang Terkini Dan Sumber Buah Zaitun Yang Dipercayai, Diyakini Dan Mematuhi Syarat, Standard Dan Piawaian Badan Badan Kerajaan Di Palestine Dan Badan Antarabangsa Dunia Seperti International Olive Council (IOC).

Produk Minyak Zaitun Ini Telah Melalui Pelbagai Ujian Di Makmal Milik Kementerian Pertanian Palestine Serta Mempunyai 3 Sijil CoA, Certificate Of Analysis Dari Kementerian Pertanian Palestine, Independent Laboratory Dan IOC Certified Laboratory Serta Sijil CoO, Certificate Of Origin Dari Palestinian Ministry Of National Economy.

Syarikat Pengeluar, Alard Palestinian Agri Products Memastikan Bahawa Setiap Botol Produk Minyak Zaitun Ini Datang Dari Hasil Proses Menggunakan Mesin Berteknologi Tinggi, Cara Yang Terkini Dan Sumber Buah Zaitun Yang Dipercayai, Diyakini Dan Mematuhi Syarat, Standard Dan Piawaian Badan Badan Kerajaan Di Palestine Dan Badan Antarabangsa Dunia Seperti International Olive Council (IOC).

Minyak Zaitun FIRST HARVEST Premium Organic Extra Virgin Ini Mempunyai Kandungan Acidity Oleic Acid Yang Rendah, Kurang Dari <0.5%.

Dengan Penggunaan Cara Proses Terkini Dan Berteknologi Tinggi, Pihak Pengeluar Telah Menghasilkan Minyak Zaitun Organic Extra Virgin Yang Berkualiti Tinggi.

Bagi Menghasilkan Minyak Zaitun Berkualiti Tinggi Dan Masih Kekal Berkhasiat, Pihak Pengeluar Telah Mamastikan Agar Setiap Botol Minyak Zaitun Alard Ini Melalui Proses Pembotolan Secara Nitrogen Injection.

Pembotolan Secara Nitrogen Injection Dan Penggunaan Botol Kaca Gelap Kalis Cahaya Ultra Ungu Akan Memastikan Bahawa Kandungan Khasiat Antioksidan, Vitamin Dan Mineral Minyak Zaitun Tersebut Kekal Sama Seperti Pada Hari Pertama Ianya Diproses.

Ini Adalah Proses Pembotolan Yang Diwajibkan Oleh Pihak International Olive Council (IOC) Dalam Memastikan Agar Para Pengguna Di Seluruh Dunia Mendapat Produk Minyak Zaitun Berkuati Tinggi Dan Masih Kekal Berkhasiat. Proses Pembotolan Berteknologi Tinggi Ini Telah Digunakan Oleh Syarikat Alard Sejak Lebih 10 Tahun Lalu.

Minyak Zaitun FIRST HARVEST Premium Organic Extra Virgin Didatangkan Dalam Edisi Dan Kuantiti Yang Terhad (LIMITED EDITION / LIMITED QUANTITY).

Jumlah Yang Dihasilkan Ini Bergantung Kepada Jumlah Buah Zaitun Yang Dapat Dituai Pada Hari Pertama Musim Tuaian Zaitun 2022/2023 Baru Baru Ini.

Oleh Yang Sedemikian, Buat Pertama Kali Bagi Musim 2022/2023 Ini, Hanya Sejumlah 9,999 Botol Minyak Zaitun FIRST HARVEST Premium Organic Extra Virgin Bersaiz 250ml Yang Dapat Dihasilkan.

GREAT TASTE

Produk Al'Ard telah mendapat pengiktirafan

di peringkat antarabangsa.

CARA PENGGUNAAN MINYAK ZAITUN

STOK TERHAD! Sila tekan "ORDER NOW" di bawah untuk pembelian

FIRST HARVEST

Premium Organic Extra Virgin Olive Oil

LIMITED EDITION

250ml

RM139.00

Rasulullah S.A.W Bersabda

“Hendaklah Kalian Menggunakan Minyak Zaitun Sebagai Lauk Dan Buatlah Ia Sebagai Minyak Oles, Karena Ia (Minyak Zaitun) Berasal Dari Pohon Yang Diberkahi.”

(Hadith Riwayat Abu Daud)